Loading...

Haluatko tukea minua

Piditkö tarinoitani hyvinä tai saitko itsellesi jonkin loistovinkin tulevalle matkalle? Vai haluiaisitko muuten vain tukea minua tulevilla matkoillani? Tämä on mahdollista useammallakin tavalla, joita olen listannut valmiita alle.

Alta löytyy myös muutamia kumppanuusohjelmia, joiden kautta tehdyistä ostoksista tai varauksesta minulla on mahdollisuus saada pieni korvaus ilman, että sinun maksamasi hinta muuttuisi ainakaan kalliimmaksi. Kuvaa tai kappaleessa olevaa linkkiä klikkaamalla pääsee kyseiselle sivustolle.

Oma verkkokauppa-alustani printtejä sekä erilaisia fanituotteita varten. Valikoima ei vielä ole kummoinen, mutta tarkoitus on tätä kehittää ajan myötä.

Kahvi on meille suomalaisille tärkeä asia, Ylen artikkelin mukaan me kulutamme sitä henkeä kohden keskimäärin 12 kiloa vuodessa. Buy me a Coffee on hyvä tapa tarjota seuraamallesi sisällöntuottajalle kuppi kuumaa kahvia pitkän työpäivän päätteeksi ja kannustaa jatkamaan laadukkaan sisällön parissa.

Agoda on runsaalla maailmanlaajuisella tarjonnalla varustettu majoituspalveluiden välityssivusto, jonka valikoimasta löytyy niin hotelleja, motelleja, huviloita kuin mökkejä. Tämäkään palvelu ei suoranaisia alennuksia tarjoa, mutta käyttämällä linkkiä ohjaat pienen provikan omaan majoituskassani käytettäväksi.

Displate-kauppani etusivu. Displaten kautta voit tilata kuvia tulostettuna metallilevylle, joka on upea tapa sisustaa joko omaa tai vaikka parhaan kaverin asuntoa.

Amazonista saa kaikkea, mitä ihminen vain voi kuvitella tarvitsevansa. Ja paljon sellaista, mitä ei uskonut olevan olemassakaan. Linkki ohjaa Amazon.de -sivustolle, ja tätä kautta tällä sivulla tehdyistä ostoksista Amazon maksaa pienen prosenttiosuuden minulle. Sinun hintasi pysyy samana, käytit linkkiä tai et.