Loading...

Kadoksissa.net päivittyy viimein

Artikkelin lukuaika: < 1 minuutti

Uusi, uljaampi ja monipuolisempi Kadoksissa.net on viimein nähnyt päivänvalon. Kuten kuva kertoo, pitkät portaat on kiivetty tätä tehdessä ja vaikeata on ollut mutta uskon että tilanne alkaa pikkuhiljaa helpottamaan ja kohta uskaltaa jo hieman hengähtää.

Viimeiset puoli vuotta olen aina silloin tällöin mielessäni pyöritellyt erilaisia ratkaisuita joita haluaisin kotisivuilleni tuoda mutta vasta viime viikolla löysin tämän WordPress-teeman joka johdatteli minut takaisin WP’n pariin ja sitä myöten myös blogikirjoittamisen saloihin. Sivut itsessään tuntuvat toimivan erittäin hyvin, mutta kiinteiden sivujen sisällön tuottaminen on vielä pahasti kesken ja se jatkuu aktiivisesti lähiviikkoina aina elokuun alkuun. Elokuun alussa aloitan kesälomani ja tarkoituksena on silloin alkaa harrastamaan vähintään viikoittaista blogikirjoittamista ainakin urheilemisesta ja valokuvaamisesta. Kesälomalle on myös tiedossa yksi kotimaan ja yksi ulkomaan lomamatka joten niistä saan varmasti päivittäisiäkin tarinoita koottua luettavaksi.

Toivottavasti blogini tarinat miellyttävät teitä lukijoita pitkälle lähivuosiin. Ja jos jokin asia mielestäsi on väärin, huonosti, ei toimi tai muuten vaan on tarve kertoa mielipide niin vähintäänkin palautelomakkeen kautta voi laittaa minulle tulemaan kommenttia.

0 tykkäystä

Saatat pitää myös näistä