Loading...

Blogin maalipinnan kiillotusta

Artikkelin lukuaika: < 1 minuutti

Jälleen oli mielestäni tullut aika sivuston kasvojenkohotukselle, koska tuntui että reilun vuoden verran käytössä ollut teemani oli loppujen lopuksi erittäin raskas käyttää. Ja ehkä myös hieman sekava. Pari viikkoa sitten löysin uuden, omaa silmää miellyttävän kokonaisuuden, joka tuntui muutaman päivän koekäytön jälkeen hieman nopeammalta käyttää. Lopulta päätin ryhtyä teemanvaihtotalkoisiin, johon meni erittäin inhimillinen kuutisen tuntia, ja loppujen lopuksi tuloksena olikin varsin käyttökelpoinen blogi-sivusto. Lisäksi erilaisia turhia liitännäisiä on karsittu pois käytöstä, jotka testien perusteella lyhentävät latausaikoja entisestään. Jos mitenkään mahdollista, niin optimointia on tarkoitus jatkaa vielä lähiviikkoina mahdollisimman nopean sivuston aikaansaamiseksi.

Vielä on joitakin asioita, joita haluaisin saada korjattua lähipäivien aikana, mm. teeman mukana tuotuja käännöksiä sekä liian pienten artikkelien otsikkokuvien uudelleenluominen. Mutta nämä eivät normaaliin käytettävyyteen vaikuta, joten toivon, että tästä muutoksesta olisi kaikille pelkästään positiivisia elämyksiä tiedossa.

Jos jossakin päin sivuilla tai artikkelien varrella on havaittavissa jotain kuvien päällekkäin kulkeutumista tai muuta häiritsevää sekasotkua, laittakaa palautelomakkeen kautta viestiä tulemaan niin minä kurkkaan mitä asialle saisi tehtyä.

0 tykkäystä

Saatat pitää myös näistä