Loading...

Herääminen talvihorroksesta

Artikkelin lukuaika: < 1 minuutti

Jos luulitte että olen kokonaan kadonnut, niin joudun valitettavasti tuottamaan pettymyksen. Täällä ollaan taas.

Muutaman talvikuukauden kestäneen hiljaisuuden jälkeen olen taas aktivoitumassa uuteen vuoteen ja uusiin tarinoihin. Vaikka talven aikana on kaikenlaista päässyt tapahtumaan, en jostain syystä ole vain saanut niin paljoa aikaan, että olisin alkanut niistä enempää tarinoimaan. Nyt kuitenkin alkoi taas tuntumaan, että luovuudellekin olisi aikaa.

Viime vuotisen USA’n lomamatkan yhteenveto on ns. julkaisua vaille valmis, joten sen viimeistelen kuvakokoelmien kera ensimmäisenä. Myös urheilullista yhteenvetoa talvikaudelta on tiedossa kahden maratonin verran, kuin myös reportaasi toisen maratonin ympärillä olleesta Maltan pitkän viikonlopun matkasta.

Lisäksi juttua tiedossa tulevasta vuodesta, suunnitelmissa on jo parikin ulkomaan matkaa joihin tarkoitus alkaa pureutua jo etukäteen. Myös muutama urheilutapahtuma on vielä saatu tungettua kisakalenteriin loppuvuodelle, joten juttua valmistautumisesta, treenaamisesta sekä tapahtumien ennakkotunnelmista on varmasti tiedossa. Suunnitelmissa on myös pitkän tauon jälkeen perinteinen jalkapatikkavaellus Lapin kauniiseen luontoon Itäkairan rajamaisemiin, tästäkin lisää lähempänä ajankohtaa.

Mutta tässä vaiheessa toivottelen kaikille hyvää pääsiäisen alkua, koska en kuitenkaan pääsiäisenä saa mitään tehtyä niin parempi luvata palaavansa uusien juttujen parissa vasta ensi viikon puolella. Olkaahan kiltisti ja muistakaa pitää hauskaa.

0 tykkäystä

Saatat pitää myös näistä