Loading...

Kevään kotimaan matkailua

Artikkelin lukuaika: < 1 minuutti

Koska tänä vuonna minulle ei kerry talvilomaa, en moisesta luksuksesta pääse nauttimaan vaan joudun halutessani käyttämään viikonloppuni tehokkaasti hyödykseni. Niinpä päätin, että lähdenkin joku keväinen viikonloppu käymään länsirannikollamme tutustumassa siihen osaan Suomea, jota vähemmän olen päässyt nauttimaan. Pitkän ja hartaan arvuuttelun jälkeen kohteeksi valikoitui Vaasa, ja ajankohdaksi tuleva viikonloppu.

Matkalla ei mitään ihmeellisempää agendaa tule olemaan, lauantaina junalla perille ja sunnuntaina päivällä takaisin. Välissä kierros Pohjanmaan Museossa, kaupungin keskustassa ja parissa ruokapaikassa. Kamera tällä reissulla tulee olemaan mukana, joten eiköhän matkalta saada myös kuvamateriaalia talteen. Lähitulevaisuudessa on suunnitelmia alkaa hyödyntämään näitä viime vuosina otettuja kuvia jossain muodossa, mutta siitä ei vielä tässä vaiheessa enempää.

Maaliskuussa on suunnitelmissa käydä myös pyörähtämässä niin Lahdessa kuin Porvoossakin. Näiden lisäksi huhtikuussa voisi vielä olla yhdelle kotimaan viikonloppumatkalle tilaa, koska toukokuussa aloitellaan jälleen urheilukesää ja sitten alkaakin olemaan täyttä joka viikonloppu. Lisäksi vielä huhti-toukokuun vaihteessa suunnittelin lähteväni käymään katsomassa pandoja Ähtärissä, mutta tämä hoituu yhden päivän automatkana.

0 tykkäystä

Saatat pitää myös näistä