Loading...

Kiipfit Trailrun 21k 2017

Artikkelin lukuaika: < 1 minuutti

Eilen olin toista kertaa mukana juoksemassa Janakkalassa Kiipulan opistolla järjestetyssä KiipFIT Trailrun -puolkujuoksutapahtumassa, tälläkin kertaa matkana puolimaraton. Toisin kuin viime vuonna, tällä kertaa vettä satoi koko päivän, aamusta alkaen, koko kisan läpi aina maaliviivalle asti. Tämä aiheutti pientä lisävarovaisuuden tarvetta, varsinkin kivikkoisilla ja juurakkoisilla osuuksilla mentäessä, mutta mitään merkittävää ajallista menetystä ei ollut havaittavissa.

Itse tapahtuma oli järjestetty erittäin laadukkaasti, niin kuin oli viimekin vuonna. Juomahuolto toimi reitin varrella, opastajia oli tiukoissa paikoissa ja merkkausnauhaa oli mielestäni tarpeeksi polkuja reunustamassa. Lisäksi maalipalvelut saunoineen ja lounaineen olivat ensiluokkaiset, joten kyllä väsyneen juoksijan oli helppo aloittaa palauttelu välittömästi. Tähän auttoi myös erittäin runsas starttipaketti, joka sisälti jälleen kerran melkoisen kasan erilaista evästä.

Reitti oli saatu pidettyä pientä 200m hakkuutyömaakoukkausta lukuunottamatta samana kuin viime vuonna, joten mitään uutta minulle ei tullut vastaan. Osasin jopa jo ulkomuistista hieman suunnitella että missä on mikäkin vaihe reitistä menossa ja miten lopussa olevat mäet asettuvat toisiinsa nähden. Tämä auttoi hieman vauhdin jakoa suunnitellessa, vaikka voikin todeta että alku oli melko vauhdikas omaan kuntoon nähden. Tästä huolimatta loppuaikana 1:47.40, joka on reilun kahden minuutin parannus viime vuotiseen.

Tästä loistavasta tapahtumasta on hyvä jatkaa kohti Kankaanpäätä ja kauden päätöstä sileän puolikkaan parissa.

0 tykkäystä

Saatat pitää myös näistä