Loading...

Palautuminen arkeen

Artikkelin lukuaika: 2 minuuttia

Kuten yleensä helposti käy, myös minulla blogi vietti pientä hiljaiseloa muutaman päivän reissun jälkeen. Tätä on edesauttanut myös se, että heti pari päivää pitkän matkan jälkeen oli edessä paluu työkuvioiden pariin, joissa taas riitti selvitettävää loman jäljiltä.

Paluu arkeen on ollut poikkeuksellisen tehokas myös treenaamisen saralla, tässä hyvänä kannustimena toimii ennakkoon hoidettu ilmoittautuminen 8. lokakuuta järjestettävälle Vantaan Maratonille. Eli jotain olisi hyvä alkaa tehdä ja äkkiä, niin miksipä ei sitten saman tien. Ensimmäisten viikon aikana tuli juostua huikeat 80km, joka pitkälti johtui juurikin hyvästä levosta ja rentoutumisesta. Osuipa matkalle eilen 10.9 Janakkalassa järjestetty KiipFit Trail Run polkujuoksutapahtumakin minne lähdin testimielessä kuntotasoani tarkistamaan. Ja voi pojat millainen juoksu siitä tulikin.

Matkana oli pidempi 21km puolimaraton, jolle ennakkotiedot lupailivat nopeita polkuja mutta paljon nousuja. Ja eivät ennakkotiedot yhtään väärässä olleet, nousua riitti kokonaisuudessaan 460 metrin verran. Vielä kun pienellä riskillä lähdin alkuun kovalla vauhdilla mukaan kärkivauhtiin niin tiedossa ei voinut olla kuin sanomista, 18km jaksoin mutta sitten alkoi olla tankki niin tyhjä, että meni viimeiset kilometrit hölkötellessä. Lopulta kuitenkin maalissa erittäin komealla 1:49’52 ajalla, joka on selvä parannus kesäkuiselle Kytäjä Trailille, jossa ehkä pikkasen rankempi reitti taittui aikaan 1:58’xx. Muutenkin tapahtuman järjestäjille iso peukku ja plussa, vaikka paikalla oli sankoin joukoin juoksijoita, melkein 300, kaikki liikenteen ohjauksesta saunaan ja ruokailuun toimivat todella mallikkaasti. Tätä tapahtumaa voi hyvillä mielin suositella kaikille jotka hakevat vaihtelua asvalttikisoille. Ja kilpailijoille jaettu osanottajapaketti oli todella monipuolinen: mukaan oli kasattu kaikenlaisia herkkuja, joita riitti reilusti kotiinvietäväksikin.

Urheiluviikko 35-36

Urheiluviikko 35-36

Urheiluviikon lopetuksena olikin kevyt hölkkälenkki tutuilla lähipoluilla jalkoja palautellen ja syksystä nauttien. Ensi viikolla yritän taas jatkaa Amerikan lomamatkani yhteenvedon kirjoittelua, jotta saisin sen valmiiksi lähipäivien aikana. Myös satojen valokuvien läpikäyminen on hyvällä alulla kuvakokoelmia silmällä pitäen, tavoitteena on saada tuokin työ valmiiksi ensi viikon aikana.

0 tykkäystä

Saatat pitää myös näistä