Loading...

Kohta suuntana Yhdysvallat

Artikkelin lukuaika: < 1 minuutti

Kolmen viikon päästä aamulla hyppään lähijunaan ja suuntaan kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää valmistautumaan todennäköisesti elämä suurimmalle seikkailulle kohti sellaista paikkaa josta tiedän paljon mutta en oikein osaa odottaa mitä tarkalleen tulee tapahtumaan. Tarkoituksena siis on suunnata Lontoon välilaskun kautta Yhdysvaltojen länsirannikolle, sieltä ottaa auto alle ja ajella pari viikkoa lähiseudulla ympäriinsä. Sen jälkeen vielä muutama päivä rauhallista chillailua San Franciscon ympäristöstä nauttien.

Vielä ennen lähtöä tulen julkaisemaan artikkelin ennakkovalmisteluista joissa pureudun tarkemmin suunnitelmiini, ennakkovalmistautumisiini sekä matkabudjettiini. Itse reissun päältä on tarkoitus kirjoittaa päivittäistä reissublogia aina kuluneen päivän tapahtumista ja päälimmäisistä tunteista. Lopulta kotiinpaluun jälkeen laitan koko matkan yhteen ja katson miten miehen oikein kävikään. Samalla olen suunnitellut ainakin parin-kolmen artikkelin mittaista yhteenvetoa eri alueilta maustettuna digijärkkärikuvilla ja mahdollisesti myös videoklipeillä joiden hyödyntäminen itse reissun päältä ei ole teknisesti mahdollista.

Mutta jos aihe on lähellä omia mieltymyksiäsi, olet suunnittelemassa omaa matkaa samoille seuduille tai tahdot muuten vain fiilistellä jenkkimeiningillä niin kannattaa ehdottomasti laittaa blogi seurantaan.

0 tykkäystä

Saatat pitää myös näistä