Loading...

Maratonmatkalla, viikko 13

Artikkelin lukuaika: < 1 minuutti

Tämäkin treeniviikko on mennyt Karhunkierrokselta palautuessa. Huomasin myös, että jollakin viime viikkoisista salibandyvuoroista vasemman puoleinen nivunen on kipeytynyt ja tämä on varsinkin rankan liikunnan jälkeen ilmennyt pistävänä kipuna. Tästä johtuen olen yrittänyt keventää liikuntaa ja antaa nivuselle aikaa palautua, jotte tilanne ei lähtisi pahenemaan. Tämä tietysti on näkynyt urheilutuntien määrässä, mutta terveyden kanssahan ei tunnetusti kannata lähteä leikkimään.

Kokonaisuudessaan viikko koostui parista kevyestä salibandyvuorosta, juoksulenkistä sekä parista kaupunkipyörälenkistä. Pyöräily tuntui olevan lajina sellainen, joka ei nivuskipua ainakaan kiihdyttänyt joten jos tilanne ei ensi viikolla ala parantumaan niin täytynee kokeilla tilapäisesti vähentää muun urheilun määrää ja ottaa pyöräily päivittäiseksi harjoitteeksi. Ainakin toistaiseksi.

Toinen palautteluviikko otti kaikkineen aikaa urheilulle noin 5 tuntia sekä energiaa 3300 kcal.

Ja enää alle 74 päivää Tampereen Maratonille.

Ps. Tulipa käytyä viikolla myös Turussa katsomassa suomalaista yleisurheilua Paavo Nurmi Gamesissa. Tapahtuma oli oikein loistavasti järjestetty ja paikalle olikin alkukesän iltaa saapunut viettämään yli 12 000 katsojaa. Vaikka lämpötila pysyikin hyytävissä 11-13 asteen lukemissa, urheilijoilla vauhtia riitti ja tämä näkyi sekä kuului myös yleisössä kannustusten ja suosionosoitusten muodossa.

0 tykkäystä

Saatat pitää myös näistä