Loading...

Uusi Vuosi 2021

Artikkelin lukuaika: < 1 minuutti

Otsikkokuva: Karolina Grabowska palvelusta Pexels.

Aika tasan vuosi sitten vastaavanlaisessa yhteenvedossa muistuttelin lukioitani pitämään vuonna 2020 hauskaa sekä rentoutumaan myös arjen kiireiden välissä sopivassa suhteessa. Sen jälkeen maailma onkin mennyt todella sekaisin ja vuoden takainen arki on vielä kaukainen haave. Toivottavasti tilanne kuitenkin saadaan tämän vuoden puolella kääntymään parempaan suuntaan.

Omalta osaltani alkuvuosi kului juurikin niin kuin oli pitkin syksyä suunniteltukin, helmi-maaliskuinen matka Yhdysvaltojen itärannikolle toteutui ilman muutoksia. Tämän jälkeen omakin arkeni alkoi pyörimään etätyöskentelyn parissa, mutta juurikaan muita merkittäviä muutoksia ei tapahtunut. Kesällä kävin tilaisuuden koittaessa pyörähtämässä Riiassa.

Kesän jälkeen suunnitellut matkat Kaukasus-vuorille todettiin jo hyvissä ajoin keväällä mahdottomiksi toteuttaa vallitsevassa tilanteessa. Hyvä niin, koska syksyllä alueella alkanut sota ei olisi ollut reissaajan kannalta paras mahdollinen ympäristö.

Loppuvuosi on mennyt poikkeuksellisen hyvin kotimaan matkailun parissa. Lähiretkeilyä ja ulkoilua on tullut harrastettua kuten ennenkin, ja tästä olen nyt vuodenvaihteen ympärillä alkanut täälläkin säännöllisesti raportoimaan yhä enemmän. Tämän trendin on tarkoitus jatkua edelleen pitkin kevättä ja kesää, jonka jälkeen voi jo olla pieni mahdollisuus tarkastella, millaisia suunnitelmia loppuvuodelle voisi tehdä. Tällä hetkellä en uskalla mitään matkasuunnitelmia lähteä loppuvuodelle suunnittelemaan kovin kauas, mutta sen lupaan, että jotain tässä koko vuosi tullaan tekemään.

Kaikesta vallitsevasta sekasotkusta huolimatta mukavaa alkanutta vuotta 2021. Kyllä tästäkin lopulta selvitään.

0 tykkäystä

Saatat pitää myös näistä