Loading...

Maratonmatkalla, viikko 15

Artikkelin lukuaika: < 1 minuutti

Maratonmatkan 15 viikko osui juhannusviikolle. Tämä ei muuten aiheuttanut urheilurintamalla muutoksia, mutta perinteinen suomalainen juhannussää oli jo ennakko-odotuksissa aavistettavissa huonoksi ja sitä kautta tervettä varautuneisuutta tuli harrastettua. Sisäharrastukset olivat loppuviikosta ansaitulla juhannustauolla, joten ulkona piti kuitenkin olla. Sain viimeinkin itsestäni sen verran irti, että suuntasin Mustavuoren laskettelukeskuksen rinteille juoksemaan muutaman kerran mäkeä ylös alas. Pitkään ei kuitenkaan iloa kestänyt, koska reipas sadekuuro alkoi lähestymään ja päätin tämän johdosta poistua paikalta.Tämän, ja kevyemmän juoksulenkin vastapainona panostin tehokkaaseen pyöräilylenkkeilyyn tulevaa Tahkon pyörätapahtumaa ja sen 60km matkaa ajatellen. Myös punttisali oli jälleen ahkerassa käytössä, pitkästä aikaa.

Lauantaina päätin lähteä käymään uudelleen Seitsemisen kansallispuistossa, tällä kertaa sen eteläisessä osassa kokopäiväkierroksella. Vaikka tälläkin kertaa olin liikenteessä kävellen, toi mukana kulkeva kamerareppu lisäkuorman muodossa vastusta retkelle. Reittini lähti Koveron perinnetilalta vastapäivään Torpparintaivalta sekä Virkatietä mukaillen Liesijärven laavulle. Laavulla pidin pienen evästauon, jonka jälkeen jatkoin samoja reittejä eteenpäin kiertäen takaisin kohti Koveron tilaa. Kokonaisuudessaan lenkille tuli matkaa noin 20km ja aikaa se vei viisi tuntia taukoineen. Hyvä koko päivän reippailu siis.

©OpenStreetMap contributors – Tarkempi reittiopastus Metsähallituksen sivuilta.

Viikon kokonaissaldoksi tuli 13 tuntia urheilua sekä 6400 poltettua kilokaloria. Tulevana viikonloppuna tosiaan on suuntana Tahkon laskettelukeskus ja tavoitteena ajella kohtuullisessa ajassa läpi 60km kilpailu. Katsotaan, mihin vauhti riittää. Aikaisemmin en Tahkolla olekaan ollut ajamassa, joten kaikki on vielä uutta ja ihmeellistä.

Eikä olisi kuin alle 60 päivää Tampereen Maratonille.

0 tykkäystä

Saatat pitää myös näistä