Loading...

Miami

Artikkelin lukuaika: < 1 minuutti

Ensimmäinen kokonainen päivä auringon osavaltiossa alkoi pitkillä yöunilla, koska yön aikana täällä oli siirretty kelloja tunnilla eteenpäin. Ajoitus on tietysti pari viikkoa ennen Suomea, joten tänä keväänä saa nauttia tästä kellojen siirtelyn juhlasta oikein tupla-annostuksen. Mutta eipä siinä mitään, ylös ja suihkun kautta autoon ja etsimään lähikahvilaa. Ja tilanne ulkona oli hyvinkin samanoloinen kuin eilen, pilvistä sekä kaamea tuuli Atlantilta. Mahtaa olla mielenkiintoinen keli rannikon hiekkarannoilla.

Ja näinhän tuo tuntui olevankin, kun autolla Miami Beachia mukailemaa ja kaupunkia halkomaa A1A-tietä kävin ajelemassa. Lähempänä rantaa hiekkaa pöllysi tiellä niin, ettei ulos tehnyt mieli lähteä. Hieman myöhemmin rannan ja kadun välissä alkoi olemaan enemmän rakennuksia, joten tuulikaan ei enää puhaltanut niin pahasti. Tosin ihmisten määrä alkoi lähentelemään turistirysän tuntua. Ja näkyivätpä kaikki kylän Lamborghini-kuskitkin olevan täällä aamupäiväänsä viettämässä.

Mitään kunnollista ohjelmaa ei tälle päivälle ollut suunniteltuna, joten päätin jatkaa A1A-tietä Miamin pohjoispuolta takaisin kohti majapaikkaa. Saman tien varrella, juuri ennen mantereelle siirtymistä, näkyi iso Dodge Island, jossa kaikki suuret Karibian-risteilijät näyttivät pitävän majaansa odotellen matkustajia kyytiinsä.

Matka kämpille sujui yllättävän hyvin, tämä tosin saattoi johtua sunnuntailiikenteestä. Tai sen vähyydestä. Huomenna kuitenkin tarkoitus suunnata samoille suunnille, mutta vähän eri tarkoituksessa. Silloin voi taas aamusella olla kansaa liikkeellä.

1 tykkäys

Saatat pitää myös näistä